30 april 2020

In deze tijden van corona en thuisisolatie is het extra belangrijk dat je aan het bewegen blijft. Daarom heb ik een nieuw programma opgezet: Coronaproof small group training! In groepjes van maximaal 2 personen gaan we trainen met behulp van de attributen in de natuur. Voor een impressie kan je klikken op de foto hieronder.

Om je aan te melden, stuur een mailtje naar train@zipfit.nl

26 november 2019

Let op!!! vanaf vandaag is het e-mail adres gewijzigd van zipfit1@hotmail.com naar train@zipfit.nl

 

5 september 2019

 

 

 

 

 

Betaalbare persoonlijke begeleiding in een kleine groep in de hoogtekamer?

Start begin oktober!

Voor meer informatie ga naar https://zipfit.nl/zipsmallgroup

 

Small group training

 

 

 

 

 

 

Ook heb ik tegenwoordig een Facebookpagina en Instagram-account, neem eens een kijkje op:

https://www.facebook.com/zipfitpt/

https://www.instagram.com/zipfit.nl/

8 juli 2019

Vanaf eind september/begin oktober ga ik starten met small groep training in de hoogtekamer. We gaan dan in een groep van minimaal 4 personen 12 weken lang in de hoogtekamer trainen, 1x per week. Voor verdere informatie kan je kijken op https://www.zipfit.nl/zipsmallgroup/.

14 juni 2019

Vandaag begonnen met iets unieks in Alkmaar en omstreken: mijn eerste supermarktsafari is voltooid. Tijdens een supermarktsafari gaan wij samen kijken in een supermarkt welke voedingsstoffen er in bepaalde producten zit, en wat die met je lichaam doen. Dit geeft een beter inzicht in welke producten je in de supermarktjungle gerust kan kopen, en welke je beter weg van kunt rennen. Voor de ervaring van Marleen kun je kijken bij https://www.zipfit.nl/referenties/. Als je ook interesse hebt gekregen om door mij begeleid te worden op safari, stuur een mail naar zipfit1@hotmail.nl

supermarktsafari

27 april 2019

Het theorie examen is gehaald! Er is nu weer meer plek in mijn agenda om mensen te begeleiden. Om dit te vieren ga ik de eerste 4 aanmeldingen begeleiden voor het speciale bedrag van € 199 voor 6 consulten (verdeeld over 6 tot 12 maanden). Stuur een mail naar zipfit1@hotmail.com als je van deze aanbieding gebruik wilt maken!

11 februari 2019

Dank jullie wel voor de super leuke reacties op mijn oproep. Inmiddels heb ik 3 cliënten gevonden om te gaan begeleiden. Mocht je toch nog steeds interesse hebben. Stuur dan een mail naar mij zipfit1@hotmail.com en dan kan ik later vast nog iets voor je betekenen. Of wel met personal training of voedingsadvies.

28 november 2018

Voor mijn opleiding van voedingsconsulent ben ik op zoek naar personen die door mij begeleid willen worden om af te vallen en hun eetpatroon te willen veranderen. Dit zal gaan om een individuele begeleiding van 6 consulten.(verdeeld over 6-12 maanden) Voor deze consulten zal normaal  een bedrag van in totaal € 280 worden berekend maar voor dit examenproject geldt het speciale tarief van €140. Ik zoek mensen tussen de 35 en de 70 jaar. Je mag geen BMI hoger dan 30 hebben en geen diabetes patiënt zijn. Wil je door mij begeleid worden  of wil je meer informatie dan kan je een mail sturen naar zipfit1@hotmail.com.