Referentie Marleen:

Op supermarktsafari met Zippora. Wat een giller, ik had er nog nooit van gehoord.

Het is echt leuk en goed om eens samen met een deskundige goed naar de etiketten te kijken van diverse producten.
Ik merkte dat ik mijn blik teveel gericht had op de kilocalorieën. Nu weet ik dat je meer naar de vetten en suikers moet kijken om meer inzicht te krijgen in het product.
Shocking vond ik het om te ontdekken dat in kokos en kokosvet, heel veel verzadigde vetten zitten.
Ik dacht toch mooi mee te gaan met de trent om gezonder te bakken. Jammer, net een pot heerlijke granola gemaakt met veel kokos en kokosvet! Ik dacht een gezonde versie in huis te hebben…..
Ook het verschil in tomatensausen was frappant. Een fles met tomatensaus en kruiden (lekker makkelijk) bevat veel suikers.
Dat laat ik dus toch maar voortaan staan. Gewoon de goedkoopste versie gezeefde tomaten met verse kruiden uit de tuin.
Kort samengevat, goed kijken waar een product uit bestaat geeft mooie inzichten waar  je iets mee kan.
Bedankt Zippora!

Referentie Lisa:

Tijdens mijn beide zwangerschappen had ik vrij veel last van bekkeninstabiliteit. Zippora heeft me in de tussenliggende periode en erna goed geholpen met de opbouw van het sportschema en het snappen van welke oefeningen en spieren me helpen klachten te voorkomen. Deze begeleiding heeft me eigenlijk nog meer geholpen dan de fysio en mensendieck! Heel erg blij mee.

Referentie Audrey:

Vorig jaar oktober heb ik Zippora ingehuurd omdat ik mijn conditie wilde verbeteren i.v.m. een operatie die in januari zou plaatsvinden. Ik heb voor p.t. gekozen omdat ik altijd met tegenzin naar de sportschool ben geweest. Bovendien heb ik al jaren ernstige problemen met mijn bewegingsapparaat, waardoor trainen zonder persoonlijke begeleiding ook nog de risico van blessures met zich meebracht. Na een intake zijn we meteen van start gegaan. Gedurende ongeveer 10 weken 2x per week, weer of geen weer gingen we lopen en oefeningen doen om mijn conditie te verbeteren.
Mijn conditie werd snel beter, mijn suiker ging naar beneden en ik voelde me veel fitter.
Zippora lette op mijn houding en hield rekening met mijn persoonlijke doelstellingen en ook met mijn beperkingen.
Ik was zo tevreden dat ik ook na de operatie haar heb gevraagd om mij weer naar mijn conditie van voor de operatie te begeleiden.
Ik heb altijd gedacht dat p.t. iets was voor mensen die op hoog niveau wilden sporten. Maar niks is minder waar. Ik denk dat juist ook mensen met kleinere doelen,of zoals ik die de sportschool mijden of mensen die wat aan hun gewicht willen doen maar niet naar de sportschool willen gaan heel veel baat kunnen hebben bij een p.t.
Ik heb de persoonlijke aandacht en de aanmoediging van Zippora als zeer positief ervaren.

Groet, Audrey