Wat doe ik?

Naast het opvoeden van mijn kinderen werk ik bij verschillende sportscholen en geef ik personal trainingen. Sinds 2002 werk ik onder andere bij sportschool Victorie Plaza te Alkmaar. Daar heb ik in al die jaren duizenden mensen begeleid in de fitness. Daarnaast geef ik groepslessen als spinning, body pump en kickfun. Maar ook verzorg ik lessen voor 55 plussers en scholieren op de middelbare school. Na het afronden van mijn opleiding “Bewegingsdeskundige Diabetes en Obesitas”, heb ik vorig jaar verschillende small-groep trainingen opgestart in de hoogtekamer bij Victorie Plaza, met als doel afvallen en fitter en de suikerspiegel beter in balansĀ  krijgen. En met veel plezier geef ik in in het winterseizoen bij SkiRun Heerhugowaard skiles op de indoor-skibaan. Sinds medio 2018 ben ik gestart met de opleiding tot voedingsconsulent.