Wat kan ik?

Door mijn jarenlange ervaring ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van allerlei verschillende doelgroepen. Van tieners die een motivatie probleem of enig overgewicht hebben. Tot 55+ er’s die fit en soepel willen blijven bij de dagelijkse handelingen of vrouwen in de overgang die kampen met lichamelijke veranderingen. Van mensen met overgewicht als toevoeging bij een dieet tot mensen met diabetes om hun suikerspiegel meer in balans te brengen. Maar je kan ook denken aan mensen die zich willen voorbereiden op hun skivakantie.
Er zijn door mijn ervaring meerdere manieren van trainingen mogelijk. Denk hierbij aan trainen in de natuur door te wandelen en daarbij gebruik te maken met de attributen die wij onderweg tegen komen. Of bij je thuis, alleen of in een groepje. Van bewegen in de pauze op je werkplek, tot trainen in de sportschool.
Kortom, ik kan wat betekenen voor iedereen, van mensen die willen afvallen tot mensen die fit willen blijven, van werken in kleine groepen tot 1 op 1 begeleiding.